Smart Smoke Alarm

Artikelnummer: SSM01

Omschrijving

 • Smart Smoke Alarm

  Voorkom elektrische branden, in plaats van er alleen maar te alarmeren!

  Waarom een ​​apparaat installeren dat alleen alarm geeft als er rook in de ruimte is.

  Smart Smoke Alarm is een rookmelder met een stroomonderbrekingsfunctie die de elektrische brand voorkomt voordat deze zelfs maar begint.


  Woningen zijn voorzien van allerlei elektrische apparaten die brand kunnen veroorzaken.
  Smart Smoke Alarm detecteert een apparaat dat rook veroorzaakt en onderbreekt de elektriciteit naar het apparaat en voorkomt zo brand voordat er vlammen ontstaan ​​of rook aanzienlijke schade aan het huis veroorzaakt.

  Smart Smoke Alarm is een geprezen en internationaal bekroonde Finse innovatie, die elektrische branden al voorkomt wanneer er rook verschijnt. De reactie die door rook wordt veroorzaakt, is het vrijkomen van de aardlekschakelaar, die de elektrische stroom afsnijdt en daardoor het ontstaan ​​van de elektrische brand verhindert.

  Kenmerkend voor elektrische haarden is dat het defecte toestel enkele minuten voordat het vuur goed ontsteekt rook genereert. Smart Smoke Alarm voorkomt elektrisch vuur voordat er vlammen ontstaan ​​en stopt de vorming van giftige gassen.

  Brandmelders op netvoeding worden in veel landen aanbevolen en zijn bijvoorbeeld verplicht voor nieuwe woningen in Finland. Een basis rook- of brandmelder heeft weinig zin als er niemand aanwezig is om het te horen of iets aan de brand kan doen. Smart Smoke Alarm geeft een alarm van het gevaar maar verhindert ook de vlammen door de elektriciteit naar het rookapparaat af te sluiten.

   

  INSTALLATIE:                                                                                                                                                                          Installatie kan alleen door professionals worden gedaan. Neem contact met ons op voor informatie. Smart Smoke Alarm is compatibel met andere bedrade rookmelders. 

  
    

  Gebruik maken van Smart Smoke Alarm  brengt brandveiligheid in woningen en vakantiehuizen.

  Elke ruimte, waar elektrische apparaten worden gebruikt, loopt het risico van een elektrische brand. Typische apparaten die elektrische branden in huizen veroorzaken, zijn kachels, verlichting, wasmachines en drogers, vaatwassers, opladers en kleine keukenapparatuur.

  FUNCTIONALITEIT:
  • Alarmeert wanneer het rook detecteert.
  • Creëert een restfoutstroombelasting uit alarmsignaal.
  • Onderbreekt de elektriciteit van het defecte apparaat dat is aangesloten op de aardlekschakelaar vóór vlammen. Zo wordt de vorming van giftige gassen gestopt.
  • Elektriciteit wordt snel weer ingeschakeld door de foutstroombeveiligingsschakelaar weer omhoog te tillen.
  • Direct na installatie klaar voor gebruik – geen actie van de gebruiker nodig.
  • Koppelbaar met andere Innohome SSA-apparaten.
  • Eenvoudige en kosteneffectieve manier om elektrische branden en de schade veroorzaakt door rook en vlammen te voorkomen.  Meer info of een afspraak bij u op locatie? 

  Mail naar: w.finkers@finkerssafety.com

 


Beheren

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op voor vragen en advies!

Neem contact op


06-16515775
 info@finkerssafety.com


Terug