Finkerssafety Guard

Artikelnummer: FSGU01

Omschrijving

Heftruck Alarm voor bedrijven

  • Vermijd gevaren en ongevallen op het werk.  
  • Waarschuwing voor mogelijke botsingen

Het waarschuwingssysteem voor vorkheftrucks bestaat voornamelijk uit twee componenten, de Forklift-unit en de Guard-unit. De Forklift-unit is bevestigd aan een vorkheftruck. De Guard-unit wordt op het lichaam van voetgangers gedragen. Bij een mogelijke aanrijding waarschuwt het systeem de heftruckchauffeur en de drager door middel van licht-, geluids- en trillingssignalen.

Fabrikant onafhankelijk

Het waarschuwingssysteem voor vorkheftrucks is compatibel met elk type vorkheftruck.

Veelzijdig in gebruik

Dankzij de nieuwste ultrabreedbandtechnologie detecteert het heftruckwaarschuwingssysteem zelfs gevaren door objecten heen.

Ontkoppelen en gebruiken

Het heftruckwaarschuwingssysteem is flexibel inzetbaar dankzij de eenvoudige bediening.

Drie zintuigen waarschuwing

 De waarschuwing door middel van LED, geluid en trillingen zorgt voordat dragers van de devices gevaren direct via de 3 belangrijkste sensorische receptoren zien, horen en voelen en dus tijdig actie ondernemen kan grijpen.

Waarschuwing voor bestuurders en voetgangers

 In tegenstelling tot conventionele oplossingen waarschuwt het heftruckwaarschuwingssysteem niet alleen heftruckchauffeurs, maar ook voetgangers. De vorkheftruck die aan de vorkheftruck is bevestigd, waarschuwt de heftruckchauffeur en de beschermvoorziening waarschuwt de drager. Zo worden beide partijen geattendeerd op een mogelijk gevaar.

Het uit de weg gaan van botsingen

De botsingsvermijding van het waarschuwingssysteem voor vorkheftrucks maakt gebruik van twee verschillende soorten waarschuwingsgebieden om mogelijke gevaren zo goed mogelijk af te wenden.

Systeemtoepassing

Het waarschuwingssysteem voor vorkheftrucks is eenvoudig in te stellen en te gebruiken in elke omgeving. Dankzij de onafhankelijkheid van de fabrikant en het type plug & use ben je verzekerd van een comfortabel gebruik.


Terug