CYGNUS Hittemelder

Artikelnummer: CYG3L

Omschrijving

De Cygnus CYG3L draadloze hittedetectoren zijn een integraal onderdeel van het systeem en bieden essentiële detectie in en buiten de werkuren voor alle soorten bouwprojecten. Deze grondig geteste en hoogwaardige Cygnus-warmtedetector werkt net als elk ander apparaat in het radionetwerk en zal helpen bij het verzenden en ontvangen van alle andere radioboodschappen binnen de site.
 
Gebruikmakend van een aangepast paar thermistors om warmte te detecteren, wordt één thermistor blootgesteld aan de omgevingstemperatuur, de andere thermisch afgesloten. Onder normale omstandigheden registreren de twee thermistoren vergelijkbare temperaturen, maar bij de ontwikkeling van een brand neemt de temperatuur die wordt gemeten door de blootgestelde thermistor snel toe, wat resulteert in een onbalans van de thermistors en waardoor de detector het alarm activeert.
Met de nieuwe GSM-functionaliteit van het GSM-controlepaneel, kunt u er zeker van zijn dat uw site 24 uur per dag, 7 dagen per week is beveiligd. Detectoren worden geleverd met een 85 decibel sounder.
 

KENMERKEN
- 85 decibel-signaalgever
- IP65 gecertificeerd
- Standaard hittedetector
- Enkele batterijpack
- 12 maanden garantie

 

In overleg kan de Mobiele Brandmeldinstallatie op maat gemaakt worden.

 

Klik hier voor de informatie video's.


Terug