SOLAR FIRE DETECTION EN54

Artikelnummer: SSM01

Heeft u vragen of interesse in dit product?

Vraag offerte aan
Vrijblijvend advies

Omschrijving

SMART CONTROLLER EN54 (Brandbeveiliging van zonnepanelen)

SOLAR SMART FIRE DETECTION

Solar Smart Fire Detection biedt een vaste warmtedetectieoplossing die is goedgekeurd volgens BS EN54-28:2016; de Europese norm voor niet-resetbare lijntype warmtedetectoren.


Solar Smart Fire Detection ondersteunt twee zones tot 1000 m en kan worden aangesloten op een conventioneel of adresseerbaar brandalarmbedieningspaneel. Zodra een zone is getriggerd, berekent het bedieningspaneel van het systeem de afstand langs de kabel tot de alarmlocatie, zodat de eindgebruiker de dreiging kan onderzoeken en de nodige actie kan ondernemen.

 

De SMART Controller is een dubbele zone module voor het bewaken van maximaal twee zones van FyreLine EN54 Vaste Lineaire Hitte Detectie (LHD) Kabel. De EN54 Controller bewaakt de kabel op oververhittingscondities, en zodra een gebeurtenis is getriggerd, berekent en toont hij automatisch de afstand langs de kabel tot het alarmpunt.

Elke zone van de Smart EN54 controller kan onafhankelijk van elkaar werken, of in interlock modus. Een aparte alarm en normaal geleidende fout uitgang zijn beschikbaar voor elke zone.

De regelaar heeft voedings-, storings- en alarmlichten die een duidelijke indicatie geven van de huidige status van het systeem en spanningsvrije uitgangen voor elke zone om storing of alarm te signaleren.

De regelaar kan ook worden aangesloten op een industrieel procesbesturingssysteem via de tweedraads RS-485 Modbus RTU/ASCII-uitgang.

SOLAR SMART FIRE DETECTION


Beheren

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op voor vragen en advies!

Neem contact op


06-16515775
 info@finkerssafety.com


Terug